Witam wszystkich napiszę w języku polskim ponieważ rosyjski znam słabo a w końcu nasze języki są dość podobne, więc mam nadzieję, że tak jak ja rozumiem to co Wy piszecie, tak i Wy mnie zrozumiecie (I will write in Polish, I hope, you will understand) - to ja umieściłem filmy z Ałłą Pugaczową na You Tube z festiwalu Interwizja Sopot '79. Przesłałem już oryginał nagrania do użytkownika moscowneversleeps. Niestety nie umiem umieścić tego nagrania prosto na forum. Cieszę się bardzo, że ten film sprawił tyle radości. Jest to dla mnie kolejny znak, że to co robię, jest ważne dla innych. Widziałem kiedyś występ Ałły w legendarnym w Polsce programie "Studio 2", więc mogę potwierdzić że to nagranie istnieje. Niedawno w Polsce powstał kanał TV "Kino Polska Muzyka" który pokazuje dużo polskich festiwali, jest nadzieja że pojawi się również kiedyś w którymś Ałła. Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów Ałły w Rosji i na całym świecie
Привет всем Я буду писать по-польски, как русский плохо и в конце концов знаем, что наши языки очень похожи, поэтому я надеюсь, что, как я понимаю, что вы пишете, так что вы поймете меня (я буду писать по-польски, я надеюсь, вы поймут) - я поставил видео от Аллы Пугачевой на You Tube с Interwizja Сопот фестиваль '79. Уже отправлены оригинальных записей на moscowneversleeps. К сожалению, я не могу поставить рекорд прямо на этом форуме. Я очень рад, что этот фильм сделал так весело. Для меня это еще один признак того, что я делаю, важно другое. Однажды я увидел выступление на легендарном Алла в Польше, программа «Studio 2», так что я могу подтвердить, что эти кадры не существует. В последнее время в Польше телеканала "Кино польской музыки", который показывает много польских фестивалях, есть надежда, что будут также использоваться в любых Алла. Сердечно приветствую всех поклонников Аллы в России и во всем мире
Отредактировано krzysztof (12-04-2012 01:56:09)